AH Online Boodschappen doen.

AH OnlineDat de wereld aan het veranderen is en dat we steeds meer aankopen via het internet doen is een feit. De laatste paar jaar zie je ook een enorme groei in het aantal mensen dat online boodschappen doet. Een logisch resultaat van al het gemak dat het internet brengt, shoppen vanuit je luie stoel is nog nooit zo makkelijk geweest. Daarom gaan we iets meer in op het grootste platform AH Online.

Wat is AH Online?

AH Online is de grootste en meest complete website waar je online je boodschappen kunt bestellen, recepten kunt vinden en meer. AH Online oftewel www.ah.nl de website van Albert Heijn is al decennia lang de sterkste supermarkt keten geweest met nu meer dan 900 winkels. Ook op het internet bewijst Albert Heijn dat het onverslaanbaar is en dat het de consument precies geeft wat het wilt. een complete website waar je recepten kunt vinden, direct de producten voor deze recepten in je winkelwagen kunt doen en via je online account kunt afrekenen waarna het vervolgens bij je thuis bezorgd wordt.

Maar er is meer.

Naast het complete assortiment van Albert Heijn dat je in de winkels kunt vinden, kun je precies dezelfde producten via AH Online bestellen, dezelfde bonus aanbiedingen van AH kun je vervolgens ook gewoon met je bonuskaart bestellen.

Allerhande.

Misschien is AH online wel het meest bekend om z,n Allerhande recepten. De bekendheid van deze website heeft veel te danken aan het bekende Allerhande magazine dat al jaren door veel mensen gelezen wordt, dit magazine staat vol met inspiraties voor recepten met vooral seizoens-producten en trends. meer over Allerhande vind je hier.

De Allerhande Box.

Waarschijnlijk heb je hem al eens gezien maar de nieuwste aanwinst in het assortiment is de maaltijdbox van Albert Heijn de Allerhande Box. Deze maaltijdbox is te krijgen voor 2 of 4 personen en heeft elke week 3 nieuwe gerechten. In tegen stelling tot de concurrenten kun je deze maaltijdbox zonder abonnement bestellen en via de nieuwe Allerhande Box Planner eenvoudig aangeven wanneer je hem wilt ontvangen.

Meer informatie Allerhande Box   

AH Account – Mijn AH.

Door een eigen account te maken op www.ah.nl kun je heel eenvoudig vanuit je stoel al je boodschappen in huis halen en thuis laten bezorgen via de bezorgdienst van Albert Heijn. Alle aanbiedingen en acties van Albert Heijn vind je dan ook terug op de AH online portal.

Gebruik de onderstaande knop om direct een account aan te maken op ah.nl of om in te loggen.

inloggen of registreren ah.nl

AH Bezorgen.AH Online

AH Online is verreweg de meest complete website om online je boodschappen te doen en deze makkelijk thuisbezorgd te krijgen, alle bezorging worden gedaan door de eigen bezorgdienst van AH, vroeger was dit de bezorgdienst albert.nl tevens ook de website van Albert Heijn waar je boodschappen kon bestellen, deze service bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar en heeft de laatste jaren een grote verandering ondergaan, tegenwoordig gaat alles via de website van AH Online www.ah.nl en wordt alles met hun eigen bezorgdienst bij je thuis of op het werk bezorgd. Als 3 optie is er ook nog de mogelijkheid om je online bestellingen zelf op te halen bij een van de vele AH Pick-up points.

AH Aanbiedingen en AH Folder.

Zoals ik al eerder heb gezegd kun je alle aanbiedingen van AH die in de bonus zijn ook op de website terug vinden, wanneer je inlogt en je bonuskaart koppelt aan je online account heb je een overzicht van al je eerdere aankopen en krijg je exlusieve deals van AH. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om aan je bonus kaart ook je air miles kaart te koppelen zodat je nog makkelijker je air miles kunt sparen.

AH.

Albert Hein is zonder meer Nederlands meest succesvolste supermarkt die al jaren de markt domineert ook op het online gebied weten ze door hun expertise al jaren de sterkste speler te zijn als het aankomt op online boodschappen doen. De verwachtingen zijn dat de aankomende jaren het online boodschappen doen zal toenemen en er meer en meer online supermarkten zullen komen, AH was hier duidelijk al 10 jaar geleden bij en profiteert daar nu enorm van.

Bewaren

Bewaren