AH Recepten

Welkom op AH Recepten, deze website staat in de eerste instantie in het teken van recepten, in alle vormen, maten, smaken, geuren, kleuren en variaties die je maar kunt bedenken, uiteraard willen we wel alleen echt de lekkerste recepten. Het mooie van AH recepten is dat iedereen hier lid kan worden en een eigen account aanmaken om vervolgens zijn eigen recepten op de website te kunnen zetten, hiermee creëer je meteen een eigen recepten pagina die je kan gebruiken om je lekkerste recepten te bewaren, elkaar te inspireren en uiteraard deze recepten met je vrienden en familie te kunnen delen.

Klik hier om je eigen account aan te maken en recepten te plaatsen.
Plaats een recept.

AH Recepten

Er zijn ontelbaar veel recepten te vinden op het internet en deze zijn ook weer allemaal onder te verdelen in ontelbaar veel categorieën, daarom hieronder ene kleine opsomming van recepten en de categorien die je hier op de website kunt vinden. Naast de traditionele categorieën zoals, vlees, vis, groente, dessert recepten en ga zo nog maar even door kun je de volgende categorieën hier tegenkomen.

Makkelijke Recepten

Vandaag de dag hebben we het allemaal zo ontzettend druk met ons leven en vooral werk, ondanks wij pleiten voor een relaxter leven waarin je ook meer geniet van leuke dingen zoals koken hebben wij toch ook de categorie makkelijke recepten, vooral voor de mensen die geen tijd hebben om zich lang bezig te houden met koken en lange moeilijke recepten, en voor de mensen die niet zo goed kunnen koken maar het wel graag willen, in de categorie makkelijke recepten vindt je vooral recepten die makkelijk te maken zijn en iedereen kan bereiden. Vaak zijn deze makkelijke recepten ook nog snel gemaakt en hebben ze niet al te veel ingrediënten met een paar simpele bereiding instructies, deze categorie makkelijke recepten is ook heel goed als je wilt leren koken, begin gewoon met de makkelijke recepten, leer en ga steeds een stapje moeilijker. Je zult merken dat je kennis over voedsel bereiding snel toeneemt en binnen de kortste keren ben jij ook een thuis meester kok. 😉

Lekkere Recepten

Tussen de vele recepten die je kunt vinden op het internet en geloof me het internet is echt overvol met recepten dat het internet nog niet is ingestort door de hoeveelheid recepten die je kunt vinden is mij een vraag, maar omdat er zoveel recepten te vinden zijn zijn er natuurlijk ook heel veel minder lekkere recepten of recepten die niet zo heel speciaal meer zijn. Omdat wij bij AH Recepten alleen maar voor kwaliteit, en lekkere recepten willen gaan, vind je bij ons alleen hele lekkere recepten, leuke recepten, veel makkelijke recepten, ook zullen we ons best doen om je blij te maken met goedkope recepten want koken hoeft niet duur te zijn en moet juist goedkoper dan kant en klare gerechten zijn, dus daarom vind je bij ons ook veel goedkope recepten, maar ook snelle recepten, Uiteraard bestaat een recept uit smaken en smaken verschillen dus wanneer wij zeggen dat we alleen maar lekkere recepten plaatsen dan valt daar natuurlijk over te twisten want iedereen heeft zijn eigen smaak. Maar om iets duidelijker te zijn plaatsen wij alleen maar lekkere recepten die we zelf erg lekker vinden 😉 We hopen natuurlijk dat jij deze recepten en gerechten ook net zo lekker vind als ons, maar dat kan natuurlijk anders zijn. We nodigen je dan ook bij deze uit om zelf een account op AH Recepten aan te maken en je eigen recepten te plaatsen en ons en andere gebruikers en bezoekers van deze website te verassen met jouw creaties en smaken.

Goedkope Recepten

Als je een supermarkt binnen loopt dan kom je tegenwoordig heel veel kant en klare gerechten en maaltijden tegen, dit is natuurlijk soms makkelijk en veel van deze gerechten zijn ook nog best lekker, maar deze gerechten waar je weinig zelf bij hoeft te doen zijn vaak in verhouding wel duurder als wanneer je echt zelf kookt. Omdat koken leuk en lekker moet blijven moet het ook tegen een leuke prijs kunnen, verse ingrediënten en zelf koken zou dan ook goedkoper moeten zijn dan een kant en klaar gerecht. Omdat wij ook willen laten zien dat je met weinig geld de lekkerste recepten kunt maken en de mooiste gerechten op tafel kunt zetten zullen wij ook een categorie goedkope recepten onderhouden, weet of heb jij zelf ook goedkope recepten dan ben je welkom om je recept te plaatsen.

Natuurlijk is zijn goedkope recepten ook weer heel breed genomen want ook hier verschillen we van smaak en vooral van mening, als jij verse producten bij een A-merk supermarkt koopt zul je nog steeds duurder uit zijn dan wanneer je deze zelfde en van dezelfde en soms nog beter kwaliteit producten op de markt zou kopen, om maar een voorbeeld te geven, dit is natuurlijk helemaal aan jouw zelf hoe je dit invult maar bij goedkoop kopen wordt vooral een beroep gedaan op je eigen creativiteit en zullen wij daar natuurlijk met tips voor komen.

Snelle Recepten

Naast de goedkope recepten en de makkelijke recepten willen we hier bij AH Recepten ook graag snelle recepten met je delen, er zijn een heleboel hele lekkere recepten te vinden en op te noemen die je door middel van 4, 3 of zelfs maar 2 ingrediënten samen te voegen al kunt bereiden. Dit lijkt misschien niet realistisch maar geloof me dit is het wel. Ik bedoel koken heeft te maken met je eigen creativiteit, er zijn geen regels, het moet goed zijn en het moet goed smaken, maar wederom, smaken verschillen dus laat je niet misleiden en denk vooral niet dat je niet kan koken, koken is een soort kunst net als schilderen of muziek maken, er is voor iedereen een weg in te vinden als je dit wilt. Zoals je ziet heb ik hier een paar van de soorten gerechten en recepten benoemd die je in deze verschillende categorieën kunt vinden op AH Recepten.

Gezonde Recepten

Omdat het makkelijk is om gewoon te koken en recepten te creëren met alle producten die je tegen komt en voorhanden hebt, is het uiteraard voor veel mensen een stuk moeilijker om gezonde recepten te bereiden, omdat er in Nederland en wereldwijd ontzettend veel mensen last hebben van overgewicht “Obesitas” en veel van deze mensen graag willen afvallen en een gezond leven willen leiden hoort daar een gezond eet patroon bij, dit gezonde leven gaat het beste voor je werken wanneer je zelf voor je gezonde eten zorgt, gezonde recepten zijn dus een must voor jou als die een slank en gezond leven wilt leiden maar graag ook van lekkere recepten wilt genieten. Bij AH Recepten vindt je dan ook gezonde recepten die perfect geschikt zijn voor mensen die hun overgewicht willen kwijtraken en toch lekker willen blijven eten, vaak gebaseerd op gezonde voedings-producten met daarin eiwitten en weinig koolhydraten, verse producten zoals fruit groenten, vlees en vis.

Vegetarische Recepten

Naast de vele mensen met overgewicht en de wens om te afvallen en gezond eten, zijn er ook mensen die alleen maar eerlijke en dier vrije producten willen eten waarbij geen dieren geslacht zijn en dergelijke, omdat er een grote markt en veel vraag is naar vegetarische recepten zul je ook een categorie vegetarische recepten op onze website vinden.

Binnenkort meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.