Allerhande Box

Allerhande Box van Albert Heijn.

Allerhande BoxDe Allerhande Box is een van de nieuwste maaltijdboxen in Nederland, naast de grote maaltijdbox aanbieders zoals HelloFresh, Marley Spoon, Mathijs Maaltijdbox gaat nu ook Albert Heijn met de Allerhande Box de strijd aan.

Maaltijdboxen.

Het concept maaltijdboxen staat als een huis boven water, het is sterk, zit goed in elkaar en is helemaal van deze tijd. Het is vrij simpel, De recepten worden voor jou bedacht, dit gebeurd vaak door chef-koks verschillende per maaltijdbox aanbieder, dan worden daar de boodschappen voor gedaan en in de juiste hoeveelheid in een box samen met recepten instructies gedaan, vervolgens wordt deze maaltijdbox bij jou afgeleverd en hoef jij alleen nog maar te koken. Simpel toch?

De Allerhande Box.

De allerhande box van Albert Heijn doet nu ook mee op de maaltijdboxen markt, door middel van verse en eerlijke vaak biologische producten, lekkere, snelle en vooral ook gezonde recepten op tafel te zetten waarvoor jezelf niet eens de deur meer uit hoeft is natuurlijk een gat in de markt, zeker in deze tijd waarin we met z,n allen te weinig tijd hebben. Daarnaast is het kosten besparend, tijd besparend, en kan het leerzaam en inspirerend zijn. De Allerhande Box was voor Albert Heijn natuurlijk een logische stap nu de maaltijdboxen markt zo ontzettend populair is geworden. Albert Heijn had alles al. De producten, de recepten, de bezorging, het platform ze misten alleen nog de box zelf. Vrij logisch dat ze daar meteen werk van hebben gemaakt en je nu dus ook de Allerhande Box kunt bestellen.

Online bestellen.

Natuurlijk hebben alle maaltijdbox aanbieders hun eigen specialiteit en sterke en minder sterke punten, maar bij de Allerhande Box hebben ze iets dat je bij andere maaltijdboxen niet kunt en dat is namelijk extra boodschappen mee bestellen met de Allerhande box. Omdat Albert Heijn al de mogelijkheid bood om online je boodschappen te bestellen en je nu via dat zelfde platform ook de allerhande box kunt bestellen is het voor AH kinderlijk eenvoudig om ook even andere boodschappen te bezorgen. 2 vliegen in een klap zou je zeggen.

Wat zit in de Allerhande Box?

Allerhande boxIn de Allerhande Box zitten elke week 3 nieuwe maaltijden waarbij ze elke week zorgen dat er tenminste een vlees, vis of gevogelte gerecht bij zit. Je kunt kiezen uit een box voor 2 personen a € 35,- of voor 4 personen a € 49,- De box bevat elke week dus nieuwe recepten met verse producten soms biologisch maar vooral de producten die je ook bij Albert Heijn kunt vinden de box wordt gratis bezorgd en is leuk voor jong en oud.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de AH maaltijdbox? Ik zou zeggen je komt er maar op een manier achter of het wat voor jou is, door het simpel te proberen.

 

Meer informatie Allerhande Box   

Op de website van de Allerhande Box kun je dan vervolgens zien welke recepten er in de volgende box zitten.

Geen lidmaatschap.

Zoals bij vele andere maaltijdbox aanbieders een flexibel lidmaatschap vanzelf sprekend is heb je dat niet bij het bestellen van de Allerhande Box, het enige wat bij de deze box wel geld maar dat is net als bij alle andere maaltijdboxen ook het geval dat je 4 dagen van te voren je maaltijdbox moet bestellen. Waar wacht je op probeer een Allerhande Box.

Allerhande Box Planner.

Omdat je bij de maaltijdbox van AH geen abonnement aangaat, is elke box vrijblijvend en zul je wanneer je nog een box wilt deze elke keer apart moeten bestellen, het voordeel hiervan is natuurlijk dat je eenvoudig boodschappen mee kunt bestellen die je ook nodig hebt. Onlangs heeft Albert Heijn voor de mensen die wel een soort van abonnement willen of de box gewoon wat vaker willen thuisbezorgd krijgen een Allerhande Box Planner bedacht.

Met deze Allerhande Box Planner kun je in een makkelijk overzicht aangeven wanneer je de box zou willen ontvangen en hoe vaak. Zo kun je dus meerdere boxen vooruit bestellen zonder dat je aan een abonnement vast komt te zitten.

Afhalen in de winkel.

Samen met de Allerhande Box Planner heeft Albert Heijn nog een extra optie toegevoegd bij het bestellen van de AH Box, je kunt vanaf nu er voor kiezen om de AH Box in de winkel af te halen. Tijdens het bestellen wordt er gevraagd of je hem gratis wilt laten bezorgen, afhalen bij een pick-up point of zelf afhalen in een van de 900 AH winkels.

De AH Maaltijdbox is de goedkoopste van Nederland.

De foodbox van Albert Heijn is door een vergelijkings-website uitgeroepen als goedkoopste maaltijdbox van Nederland, voor een 2 persoons box met 3 gerechten betaal je € 35,- en daarmee is de AH box koploper als het gaat om de goedkoopste maaltijdbox.