Allerhande

Allerhande Magazine

allerhande allerhande allerhandeAllerhande is het recepten en food magazine van de Albert Heijn dat elke maand met een nieuwe editie komt, Allerhande is gratis af te halen bij de de supermarkt keten zelf en het staat elke maand weer boordevol met nieuwe recepten, tips over koken, nieuwe gerechten, product reviews en.

Makkelijke recepten.

De recepten in Allerhande zijn over het algemeen makkelijke recepten, omdat iedereen boodschappen kan doen bij Albert Heijn moet ook iedereen in staat zijn om deze heerlijke recepten makkelijk te kunnen bereiden. De Allerhande recepten zijn allemaal erg duidelijk beschreven, daarnaast zijn er vaak video’s te vinden van bepaalde handelingen om het nog makkelijker te maken.

Naast al deze makkelijke recepten heeft Allerhande ook elke maand een ander thema, in de ene editie heb je bijvoorbeeld alleen maar Italiaanse recepten, of hebben ze bijvoorbeeld een item waarin ze hamburgers uit verschillende landen behandelen.

Over het algemeen is Allerhande een leuk en makkelijk blad om te lezen, het is een erg goed blad om inspiratie uit te halen voor het avond eten en nieuwe leuke recepten die je voor je vrienden en of famillie kan maken.

Allerhande App.

Naast het Allerhande magazine en de online portal die vol met recepten, video’s en how to’s staat heeft Allerhande ook een eigen App die beschikbaar is voor alle platformen zoals: Apple, Android etc. Je kunt de app vinden via de desbetreffende app store op je device.

Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag is een onderdeel van Allerhande waar de focus vooral op makkelijke recepten en snelle recepten ligt.
Ideaal voor als je snel aan tafel wilt maar toch iets lekkers wil opdienen, des ondanks zijn de recepten snel te maken (15 minuten) ook nog eens origineel en verrassend. Wat eten we vandaag is dan ook een van de meest gestelde vragen die we kennen, denk er maar eens over na, hoe vaak stel jij de vraag aan je vrouw, man, moeder of vader? Allerhande speelt heel goed in op deze vraag die ook op internet veelal gesteld wordt door mensen die opzoek zijn naar een makkelijk recept waar je van kan genieten.

Plaats een eigen recept.

Ben je geïnspireerd geraakt door Allerhande of door iets anders voor een lekker recept deel dan je recepten met ons en andere gebruikers van deze website door je recept hier op de website te plaatsen. Een account aanmaken is heel makkelijk en dat doe je hier, daarna kan je eenvoudig eigen recepten plaatsen en je favoriete recepten in een overzicht bewaren, zo kun je je eigen recepten pagina ook makkelijk delen met je vrienden, famillie en op je social media zoals Facebook, Twitter, Instagram etc.

Plaats nu je recept.