Onlangs heeft de Albert Heijn met de Allerhande Box 2 nieuwe maaltijdboxen geïntroduceerd, waar je voorheen de 2 en 4 persoons Allerhande Box had, hebben ze nu de Inspiratiebox en de Familiebox in het leven geroepen. Daarnaast is er momenteel een leuke Allerhande Box kortingscode beschikbaar waarmee je 10,- korting krijgt op je maaltijdbox naar keuze.

Allerhande Box Kortingscode.

Hoe werkt deze Allerhande Box kortingscode nu precies?

Door gebruik te maken van de knop hieronder ga je direct naar de website van AH waar je de maaltijdbox kunt bestellen, tijdens het bestel proces kun je op een bepaald moment een kortingscode invoeren, gebruik daarvoor onderstaande kortingscode.

Allerhande Box kortingscode = AHBOX11916

Allerhande Box met 10,- korting   

Bezorgen of ophalen.

Tijdens het bestellen van de Allerhande Box, kun je kiezen of je de maaltijdbox bezorgd wilt krijgen, dit is geheel gratis, dus als je nog meer boodschappen nodig hebt, kun je deze gratis laten mee bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om de maaltijdbox zelf op te halen in een winkel of een AH pick-up point naar keuze.

Allerhande Box ophalen.

Wanneer je voor ophalen in de winkel kiest, dan betaald je de box pas bij het afhalen en heb je ene kortingsvoucher nodig. Deze vind je hier.

Print deze uit en neem deze mee naar de winkel wanneer je jouw Allerhande Box komt ophalen.

AH Inspiratie of Familiebox.

Je hebt keuze uit 2 maaltijdboxen bij AH. De Inspiratiebox is voor 2 personen, bevat 3 gezonde Allerhande recepten en kun je bestellen voor € 37,50

De Familiebox is bedoeld voor 4 personen, 2 volwassenen en 2 kinderen, in deze AH maaltijdbox wordt er rekening gehouden met gezinnen met kinderen en zijn de recepten leuk om juist met je kids samen te maken. Er zitten ook tips bij hoe je dit het beste kunt doen. Ook in de Ah Familiebox zitten 3 recepten en kun je deze bestellen voor € 49,-

Allerhande Box met 10,- korting   

Voorwaarden van de Allerhande Box kortingscode.

  • Geldig op maaltijdboxen die tot en met 25 September 2016 worden bezorgd of afgehaald.
  • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Let op! Bij het afhalen in de winkel, dien je deze voucher te laten zien.