Cateraar Nieuw-Lekkerland verzorgt feesten en partijen. Ben je binnenkort jarig? En wil je zelf niets aan de hapjes en feestvoorbereidingen doen doen? Dan is het heel simpel om de cateraar uit Nieuw-Lekkerland te bellen of te mailen en te informeren wat dit cateringbedrijf zoal kan verzorgen. Een cateringbedrijf kan verschillende soorten catering verzorgen zoals;

-Event en partycatering

-Cateringbedrijf in de zorg

-Bedrijfscatering

-Catering in onderwijsinstellingen

-Horeca

De catering is geen horeca, wat veel mensen wel denken. Horeca speelt zich af in een restaurant en/of hotel. Mensen gaan daar uit eten. Catering is de verstrekking van eten en drinken aan mensen die dagelijks (school en bedrijfskantine) op deze plekken aanwezig zijn.

Ook zijn er cateraars die hun eten en drinken vanuit hun eigen locatie bij je thuis of op je feest komen brengen. Cateraar Nieuw-Lekkerland doet catering op locatie. Dit betekent dat zij op de plek van het feest of receptie komen en daar hun gerechten, buffetten en drinken aanbieden.

Wat biedt cateringbedrijf Nieuw-Lekkerland

Een cateraar die feesten en partijen kan verzorgen heeft een groot assortiment waar de klant uit kan kiezen. Een receptie is natuurlijk weer anders dan een uitbundig jubileumfeest. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wat een goede cateraar te bieden heeft;

Warme- en koude hapjes

Warme- en koude tapas

Warm- en koud buffet

High tea/ high wine

Broodjes, salades en desserts

Kerst- en paasbuffetten

Bezorging

Cateraar Nieuw-Lekkerland bezorgt zijn producten in de wijde omtrek. Tevens verhuurt deze cateraar aanverwante spullen die nodig zijn om een mooi feest te organiseren. Statafels, stoelen en glaswerk is nog maar een kleine greep uit het assortiment wat je tegen scherpe prijzen kunt huren. Kijk voor meer informatie op de website en zie wat er allemaal mogelijk is!