Iedereen houdt van ontspanning en gezelligheid, en waar kun je beide nou het beste tegelijkertijd beleven? Inderdaad, bij het uitgaan of het bezoeken van een tof feest. Bij de meeste evenementen en uitgaan horen alcoholische drankjes. Deze helpen je immers ontspannen en zorgen ervoor dat je in de goede vibe terechtkomt, of u thuis bent of bij burnaby condos wanneer sommige mensen ervoor kiezen om te leven.  Meestal drink je net iets teveel alcohol en ga je van licht aangeschoten naar flink dronken. Dit kun je gemakkelijk voorkomen door de volgende tips.

Uitgaan overleef tips

1. Drink simpelweg niet teveel. Probeer na ieder glas alcohol een glas water of frisdrank te drinken. Dit voorkomt uitdroging en vermindert een kater aanzienlijk.

2. Toch iets te diep in het glaasje gekeken? Zorg er dan voor dat je een ontnuchteringspil bij hebt. Een goede is die van Premulon. Deze zorgt ervoor dat je twee tot drie keer sneller nuchter wordt. Ook voorkomen ontnuchteringspillen een kater aanzienlijk.

3. Ga wat eten voordat je naar huis gaat. Hierdoor voel je je gelijk een stuk beter en kun je makkelijker thuiskomen.

4. Drink nooit alcohol op een lege maag, eet altijd iets voordat je de deur uit stapt.

5. Zorg voor vervoer of ga met de fiets. Bespreek van te voren altijd af wie de bob is, of deel gezamenlijk een taxi. Bespreek dit wel van te voren zodat iedereen weet waar die aan toe is.

Werken ontnuchteringspillen echt?

Een ontnuchteringspil werkt echt! Veel mensen zijn hier sceptisch over, maar de werking van dergelijke pillen is uitgebreid getest en Europees goedgekeurd om als ontnuchteringspil verkocht te worden. Wat het doet is het volgende: meestal koop je een tabletten of een pot pillen, hiervan neem je er van te voren of erna (dat maakt niet uit), 6-7 pillen van in. Deze pillen zorgen er vervolgens voor dat de alcohol twee tot drie keer zo snel afgebroken wordt dan normaal gesproken.

Waar koop ik een ontnuchteringspil?

Dergelijke pillen kun je tegenwoordig zonder huisarts online bestellen. Dat kan nu omdat een dergelijke pil geen medicijn is maar een voedingssupplement. Wanneer je graag Premulon wilt bestellen dan kun je dat simpel en snel via www.premulon.nl doen. Ook is het mogelijk om via Bol.com te bestellen.