Marley Spoon.

Als een van de weinige recepten websites op het internet mogen wij jou een hele leuke korting geven wanneer jij je eerste maaltijdbox besteld bij Marley Spoon, met deze Marley Spoon Korting krijg je op je eerste 4 bestellingen maar liefst € 25,- korting. Dat is een leuk bedrag van € 10,- per maaltijdbox dachten wij zo, daarmee komt de maaltijdbox op een hele scherpe prijs van € 26,90 met 3 gerechten voor 2 personen.

Wat is Marley Spoon?

Marley Spoon is net als HelloFresh een Duits bedrijf dat in heel veel landen maaltijdboxen bezorgd volgens een uniek concept. Met Nederlands als een van de grootste markten is het concept heel simpel. Het zijn complete maaltijden die in een box gratis bij jou worden thuisbezorgd. De gerechten bij Marley Spoon worden voor je bedacht door food-experts in samenwerking met chef-koks, de recepten voor deze maaltijden worden samen met de verse ingrediënten van hoge kwaliteit in een box gedaan en bij jou thuis afgeleverd.

Het verschil tussen HelloFresh en Marley Spoon is vooral dat je bij Marley Spoon zelf je gerechten kunt kiezen, elke week stelt Marley Spoon 7 nieuwe gerechten beschikbaar waaruit jij 3 of meer gerechten kan kiezen afhankelijk van of je de Classicbox of de Custombox hebt. Tussen de gerechten zitten elke week 3 vegetarische gerechten en zit er altijd vlees en vis bij, op deze manier kun je elke week erg lekker maar vooral ook gevarieerd eten, en heb je de mogelijkheid om gerechten die je niet lekker vind te skippen wat bijvoorbeeld bij HelloFresh niet kan.

Marley Spoon Korting.

Om gebruik te maken van de € 40,- Marley Spoon korting kun je onderstaande knop gebruiken om direct naar de website van Marley Spoon te gaan, de kortingscode wordt dan direct verwerkt tijdens het bestellen. Na het aanmaken van een account en het afrekenen kun je een smaak profiel instellen en je gerechten kiezen, indien je zelf geen gerechten kiest dan krijg je van Marley Spoon op basis van je smaakprofiel voorkeuren 3 gerechten thuisbezorgd in de maaltijdbox.

Marley Spoon met € 40,- korting bestellen