Het mooie van alle recepten die we hier op de website hebben staan, is dat deze universeel zijn. Met universeel wil ik zeggen. Dat je de ingrediënten die je nodig hebt. Bij elke supermarkt kunt kopen. Ongeachte het merk. De meest gebruikte ingrediënten worden bij elke supermarkt verkocht. Dus waar je ze koopt mag je zelf bepalen. Omdat er zoveel winkels zijn, en je recepten zo duur en goedkoop kan maken als je zelf wilt. Dit is geheel afhankelijk van waar jij je boodschappen doet, en dus de beste supermarkt van Nederland vind.

Wat is de beste supermarkt van Nederland?

We gaan het hier niet hebben over officiële awards en prijsuitreikingen. Want wij geloven daar niet in. De meeste prijs uitreikingen zijn niet volledig en of gemanipuleerd. Albert Heijn is een winkel die het erg goed doet in Nederland. Maar dit geheel op marketing doet. Anders gezegd, met een groot marketing budget kun je mensen goed beïnvloeden en laten denken dat jij de beste supermarkt van Nederland bent.

Albert Heijn.

De vraag of een bepaalde supermarkt de beste is. Is geheel afhankelijk vanuit wel perspectief je naar dingen kijkt. Wat voor mij goed is, hoeft voor jou niet perse goed te zijn. Laten we daarom onze meningen even voor wat het is. En kijken naar een aantal feiten vanuit een objectief perspectief. Albert Heijn is de bekendste supermarkt in Nederland. Al jaren weet het bedrijf in de top van de supermarkt branche te staan. In feite is Albert Heijn niet de goedkoopste supermarkt. Ik zou eerder zeggen dat AH de duurste supermarkt van Nederland is maar wel met heet grootste assortiment. Albert Heijn verkoopt ongelofelijk veel producten waarvan je soms niet eens wist dat het bestond. Daarnaast weet het perfect op de vraag van consumenten in te spelen en hier veel geld aan te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan de kant en klare tapas.  Daarnaast bied de Appie ook veel extra diensten zoals het maandelijkse Allerhande magazine. En het online platform dat bekend staat als AH recepten.

beste supermarkt van Nederland

Plus Supermarkt.

Laten we eens kijken naar een andere erg populaire supermarkt in Nederland. Plus is naast de AH ook een leuke supermarkt met een groot aanbod van verschillende voedingsmiddelen. Veel Nederlanders beoordelen de Plus supermarkt dan ook als zeer goed. De laatste jaren is Plus bezig om zijn landelijke dekking te vergroten, dit met veel succes. Hierdoor wordt ook de concurrentie voor andere supermarkten en dan met name de Albert Heijn veel groter. Want ook de Plus is van alle gemakken voorzien, en heeft naast een maandelijks magazine en online webshop en andere handige services voor consumenten.