Eigen recepten maken en plaatsen.

Je eigen recepten pagina.

 

Op AH Recepten is het mogelijk om je eigen recepten te plaatsen, zo kun je eenvoudig je lekkerste recepten op een plek bewaren. Je kunt ze vervolgens overal ter wereld en vanaf elke computer, Ipad, Tablet, of telefoon bekijken en maken. Omdat je door middel van een eigen recepten account al je recepten in een duidelijk overzicht hebt staan  kun je deze pagina ook weer delen met andere foodies en recepten bedenkers, je kunt je pagina en recepten heel makkelijk delen met je vrienden via je eigen social media kanalen zoals Facebook en Twitter, en kun je heel makkelijk de lekkerste recepten van anderen als favoriet toevoegen aan je lijst met recepten, deze zijn dan ook via je eigen account te vinden en kun je zo lekkere recepten bewaren om ze op een later tijdstip makkelijk terug te vinden en te maken.

Een recepten account maken.

Je aanmelden voor een recepten account is heel makkelijk, je registreert je hier door een gebruikersnaam in te vullen en je email adres. Vervolgens krijg je een email met daarin je gebruikersnaam en je wachtwoord. Met je gebruikersnaam en je wachtwoord kun je hier inloggen en starten met het maken van recepten, zo eenvoudig is het!

P.S. Het kan zijn dat de email met daarin je gebruikersnaam en wachtwoord in je ongewenste mail map terecht komt, check deze dus ook als je nog niks hebt ontvangen.

Recepten maken en bewaren.

 

Nu komt het leuke gedeelte, je eigen recepten maken en bewaren is erg makkelijk, zodra je bent ingelogd krijg je de mogelijk om op deze pagina een recept te plaatsen.

Een recept maken doe je door alle velden netjes in te vullen, probeer zo duidelijk mogelijk te zijn en een afbeelding van het recept mee te sturen. Om de website schoon en netjes te houden wordt elk recept eerst door ons goedgekeurd, staat je recept er niet meteen op, geen zorgen dus. Het is later mogelijk om een hogere status gebruiker te krijgen en dan zullen je recepten direct geplaatst worden.

Je kunt vanaf nu je eigen recepten maken en deze op AH Recepten delen met alle andere gebruikers en bezoekers van deze website, Zodra je recept is goedgekeurd vindt je hem op je persoonlijk recepten pagina en kun je hem delen met al je vrienden en via je sociale netwerk. Je kunt je eigen recepten en de recepten van anderen die je bewaard hebt als favoriet, beheren via de mijn account pagina.

Wat eten we vandaag

 

Wat eten we vandaag? hoeft niet langer meer een moeilijke vraag te zijn. AH Recepten is een website die geoptimaliseerd is voor alle computers en devices zoals: Tablets, Iphone’s, Ipad’s, Android toestellen. Waar je ook bent je hebt altijd toegang tot de lekkerste recepten van jezelf of die van andere Foodies en recepten makers.

Omdat wij een community website willen maken die vooral beïnvloedt wordt door de eindgebruiker: jijzelf! Zul je hier op AH Recepten de meest uiteenlopende recepten en gerechten vinden, recepten uit alle landen, culturen, de lekkerste recepten, en makkelijke recepten die iedereen kan maken. Laat je inspireren en inspireer samen genieten van al het moois wat onze planeet te bieden heeft doe je vooral door eten.

Alles is mogelijk, wordt geïnspireerd en inspireer anderen weer met jou recepten ideeën. Dessert maken, cupcakes maken, taarten maken of cakejes maken het kan! Of je nou van Aziatische recepten maken houdt of van de Franse keuken, misschien ben je wel een barbecue specialist en wil je de leukste en lekkerste barbecue recepten maken en delen met de daarbij behoren de tips. Misschien ben je wel een fan van zelf ijs recepten maken, waar je ook van houdt en wat je graag zelf maakt je kan hier op AH Recepten je ei kwijt. 😉

Wacht niet langer, registreer je nu en start met recepten maken en plaatsen van je eigen recepten en gerechten en deel ze met de wereld. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.