Soms kunnen de meest simpele dingen zo ongelofelijk lekker zijn, van die dingen waar jezelf niet zo snel op komt, maar wanneer je ze ziet, hoort of leest zoals hier vandaag in dit artikel, wel denk van tja, hoe simpel kan het zijn? Met deze warme zomerse dagen, is het belangrijk om voldoende te drinken, echter is de hele dag water drinken niet altijd even lekker en om nou in plaats van water van die zoete ongezonde sappen te drinken, daar zit je ook niet op te wachten toch? Omdat wij regelmatig het wereldwijde web afspeuren naar allerlei gezonde en vooral lekkere zaken, zagen we onlangs een artikel op het HelloFresh blog, over hoe je zelf Detox fruitwater recepten kunt maken.

Detox Fruitwater Recepten.

Dit is nou ene typisch voorbeeld van hoe simpel, gezond en lekker kan zijn. Je neemt wat bruisend of niet bruisend water, hierbij doe jij bijvoorbeeld een paar partjes citroen, of elke andere fruit naar keuze, even laten trekken en klaar is kees, ijsblokjes erbij om het koel te houden, en je hebt een gezond, lekker maar vooral ook mooi en imposant drankje waarmee je vrienden en familie tijdens bijvoorbeeld een barbecue kunt verassen.

Hieronder vind je wat inspiratie om de lekkerste Detox Fruitwater recepten te maken, je kun natuurlijk ook zelf experimenteren. De afbeeldingen en inspiratie hebben wij van het HelloFresh blog gehaald, mocht je niet weten wat HelloFresh is en nog niet eerder van de maaltijdboxen hebben gehoord klik dan op de onderstaande knop, mocht je het wel kennen, maar willen profiteren van een te gekke aanbieding, gebruik dan ook deze knop. Onze HelloFresh recepten vind je hier.

Naar HelloFresh.nl met 20,- korting   

Citroen en bosbessen

detox fruitwater

Citroen en bosbes zorgen voor een erg frisse smaakcombinatie en hebben ze een positief effect op je lichaam. Je kunt de smaak zelf bepalen door meer of minder fruit toe te voegen. Je kunt het drankje nog verder op smaak brengen met wat verse munt.

Aardbei, citroen en munt.

detox fruitwater recepten

Nog zo’n erg lekkere variant is aardbei met citroen en munt. Drie frisse en zomerse ingrediënten die veel smaak afgeven.

Frambozen, limoen en munt.

detox fruitwater recepten

Deze combinatie is mijn persoonlijke favoriet: de combinatie van framboos met limoen en munt is zalig. Perfect voor op een warme dag!

Grapefruit en rozemarijn.

detox fruitwater recepten

Rozemarijn gebruikte je vast weleens in de keuken om gebakken aardappelen mee op smaak te brengen. Maar ook in combinatie met grapefruit of pompelmoes is rozemarijn erg lekker! Probeer het eens uit en laat je verrassen door deze smaaksensatie.

Komkommer, citroen en basilicum.

detox fruitwater recepten

Leg jij soms komkommerplakjes op je ogen als verwenmomentje? Nou, ook in je glas passen ze goed thuis! De combinatie met citroen en basilicum is bijzonder fris. Deze combinatie is een klassieker in de wereld van de detox fruitwater recepten.

Dit artikel werd ons aangeboden door HelloFresh, maak gebruik van onderstaande knop voor een te gekke aanbieding.

Naar HelloFresh.nl met 20,- korting