HelloFresh

hellofreshHelloFresh Recepten

Bij AH Recepten kun je ook de inmiddels wereldberoemde HelloFresh recepten vinden, wij zullen hier op AH Recepten regelmatig nieuwe HelloFresh Recepten plaatsen.
HelloFresh is een concept waarbij je door middel van een box vol met verantwoorde en natuurlijk producten gezond kan koken, het concept is als volgt: Elke week of wanneer jij dat wilt kun je een maaltijdbox naar keuze bij je thuis ontvangen, je kunt naar wens aangeven voor hoeveel personen de box moet zijn en voor hoeveel dagen maaltijden de HelloFresh box moet bevatten. Vervolgens ontvang je jouw box naar keuze bij je thuis en daarin zitten dan je boodschappen met de HelloFresh recepten in de juiste hoeveelheid die je nodig hebt om de gezonde maaltijden te kunnen bereiden. op de recepten staat precies hoeveel je van elke ingrediënt nodig hebt en hoe je het recept moet bereiden.

Het is dus eigenlijk heel simpel, je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen, je besteld je box en alles wordt voor je gedaan en zelfs gratis bij jouw thuis of waar dan ook afgeleverd.

Kijk hier voor onze selectie van HelloFresh Recepten.

Naar HelloFresh.nl met 20,- korting  

Gezonde Recepten

De recepten die je tegenkomt in de HelloFresh box en hier op AH Recepten zijn niet alleen al helemaal voor je bedacht, het zijn stuk voor stuk ook gezonde recepten, omdat de box uit uitsluitend natuurlijke producten bestaat en het veelal producten uit eigen regio zijn en daardoor altijd erg vers zijn is het koken met HelloFresh erg verantwoord gezond, ideaal voor mensen die willen afslanken en of op hun gewicht willen letten.

HelloFresh levert alleen gezonde maaltijden en heerlijke recepten,want gezond kan ook lekker zijn. Een gezonde maaltijd of het nou voor 1 persoon of voor 5 personen is je kan dit helemaal zelf inrichten en je box uitkiezen. HelloFresh is ook erg lexibel zo ben je niet verplicht om elke week een box af te nemen maar kan je dit doen wanneer jij dit wilt.

Makkelijke Recepten

De HelloFresh recepten zijn naast dat ze erg gezond zijn ook nog eens erg makkelijke recepten en snelle recepten, elk receptstaat binnen 30 minuten op tafel, zelf na een dag werken kun je nog van HelloFresh genieten en hoef je geen moeilijke culinaire hoogstandjes uit te voeren in de keuken, makkelijk snel en gezond dus. Je hoeft ook geen bedreven kok te zijn of iemand die graag kookt en al wat kook ervaring heeft, want met HelloFresh kan iedereen de was doen, koken dus 😉 Het is zelf ideaal om mee te leren koken, omdat de reepten zo eenvoudig maar erg lekker zijn en ze snel te berieden zijn kun je juist met HelloFresh goed leren koken als je nog een beginner bent, je leert om een gezonde manier veel over voedsel en hun eigenschappen, hoe je bepaalde producten bereid, je leert dus koken, je leert wat over voeding en kan het je inspireren en juist motiveren om zelf nog beter en gezonder te gaan koken, en verantwoord gezond te leven.

Gezonde maaltijden

Hoewel we op AH Recepten een groot aanbod van recepten aanbieden en druk bezig zijn om dit elke dag ui te breiden, willen we ook ons aanbod in gezonde maaltijden en gezonde recepten vergoten, naast de HelloFresh recepten die altijd garant staan voor een gezonde maaltijd en gezond recept kun je dus nog meer gezonde en slanke recepten vinden hier op AH Recepten, wij proberen natuurlijk alleen de lekkerste recepten voor jouw te selecteren hier kan jij ons ook heel goed bij helpen door je eigen recepten op AH Recepten te plaatsen en zo onze community te versterken en het aanbod van lekkere en gezonde recepten nog groter te maken voor de bezoekers van AH Recepten. Mocht je ons willen helpen en je eigen recepten willen plaatsen en een account aanmaken dan kan dat hier.

HelloFresh Kortingscode

Of je nou HelloFresh deze week wilt eten of volgende week wilt weten welke recepten ze hebben en in de box zitten kun je natuurlijk het beste naar de website van HelloFresh zelf gaan om te zien of de box van deze week of volgende week jou lekker lijkt. Hier op AH Recepten plaatsen we gewoon de lekkerste recepten die wij of jij als gebruiker van deze website hebt geprobeerd en of bent tegen gekomen.

Wij mogen dan ook een HelloFresh kortingscode aan jouw weggeven waarmee jij je eerste en 2e box met een flinke korting kun bestellen om eens zelf te ervaren wat het precies is en of het wat voor je is.

Met de HelloFresh kortingscode krijg je € 2x 10,- korting op je eerste en tweede bestelling, om gebruik te maken van deze aanbieding gebruik je onderstaande knop, je wordt dan direct doorverwezen en wordt de korting automatisch geactiveerd.

Naar HelloFresh.nl met 20,- korting   

HelloFresh Ervaringen

Heb jij een HelloFresh ervaring dan zijn wij benieuwd naar je ervaringen je kunt hem met ons delen via het reactie veld onderaan deze pagina, heb je nog vragen en of suggesties dan kun je daar ook het reactieveld voor gebruiken, uiteraard ben je van harte welkom om je eigen recepten pagina aan te maken hier op AH Recepten en zo je lekkerste recepten en creaties met ons en de bezoekers van deze website te delen. Door een account aan te maken en je recepten te plaatsen kun je ze heel eenvoudig in een mooi overzicht bewaren, waardoor je op elke device of het nou je telefoon, tablet, ipad of pc is ze heel makkelijk kunt terug vinden en gebruiken wanneer je weer een recept wilt maken of toevoegen. Ook kun je heel eenvoudig recepten van anderen aan je favorieten toevoegen en ze bewaren om ze op een later tijdstip eens zelf te proberen. Omdat al je recepten en die van anderen heel mooi op je eigen recepten account staan kun je ze makkelijk delen met je vrienden via je sociale kanalen, of zelfs je eigen website.

Mocht je De HelloFresh Maaltijdbox willen vergelijken met andere maaltijdboxen dan kun je dat doen via deze website Maaltijdboxen Vergelijken

Plaats hier je eigen recept en maak een account aan.

Comments (1)

  • Laura 17 juni 2015 at 10:47 Reply

    Ik heb zelf een erg positieve ervaring met HelloFresh, ik kan alleen maar zeggen probeer het zelf en kom er zelf achter, je zult er geen spijt van krijgen.

    Groetjes,
    Laura.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.